Sitemize İçerik Yazarı Arıyoruz
- ARALIK 7, 2018
- 1
- 0

Kıymetli hanımefendiler ve muhterem beyefendiler,
Yeni bir açıklama ile karşınızda olmanın heyecanını paylaşıyoruz. Biliyoruz, sayfa beyaz değil ama beyaz sayfalardan daha temiz gönlünüzde yer etme iddiasındayız. baltadergi.com olarak yayına başladığımız 1 Aralık 2018 günü saat 23.00 itibariyle baltalarımıza sosyal medyada, sokakta, çarşıda, pazarda, divanda, bargâhta ve nalburda sahip çıkan, takip ve tavsiye eden herkese gönlümüzün derinliklerinde sakladığımız muhabbeti burada âşikâr etmeyi uygun bulduk. Dün ciddi ciddi oturup bunu konuştuk ve hiçbirimizin böyle bir ilgiyi beklemediğini fark ettik, iyi ki varsınız. Biliyoruz ki, samimiyetimizi kaybetmediğimiz süre boyunca ilginize lâyık olmaya devam edeceğiz.
Asıl meseleye gelince, sitemize içerik yazarı almayı düşünüyoruz; sadece düşünmekle kalmıyor, ilân ediyoruz. Elbette bunun için birtakım kâidelerimiz var. Şiiri seveceğiz, şiiri okuyacağız, şiiri savunacağız. Bu nedenle her önüne gelen şiir yazmasın diye sitemizde şiir yayınlamamaya karar verdik. Yazarlarımızdan biri, en son akrostiş şiir denediğinde kız arkadaşı onu terk etmiş, ev arkadaşına yürümüştü. Haftaya düğünleri var, davetiye aldık ancak katılmayacağız. Arkadaşımız şu an psikolojik tedavi görüyor ve bizimle birlikte değil. Lütfen bu tür girişimlere müsamaha göstermeyelim. Allah hakkı için bütün yaratılmışları seviyoruz ama menekşe kokulu öyküleri, anason tadında denemeleri, müptelâsı olmamıza rağmen çay ve kahve eşliğinde okunması gerektiğini gözümüze sokan sevgi bulamacında mısraları okumayı kimseye önermediğimiz gibi tasvip de etmiyoruz.
Sitemizin içerik yazarlığı kısmında daha önce bu konuya değinmiştik. Tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz. Dilerseniz, buradan ilgili kısma göz atabilirsiniz. Bu vesileyle göstermiş olduğunuz alâka ve teveccühe çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
BALTA DERGİ BALTALARI
Dergiler aklımın duygularımın düşüncelerimin biricik yoldaşı. Kitap bir aşksa bir ömürlük. Dergiler; sevdadır ama geçici bir sevda. Özünüzle öze dönme konusunda bol şanslar. İçinizdeki insan hep var olsun.